Dingospo Dali promoviše album besplatno u DOB-u

Alternativni rok sastav Dingospo Dali koncertno će promovisati debitantski album Sve dok mislim da je ovo drugi svet  30. novembra u Klubu Doma omladine Beograda.
Najveći razlog ovog okupljanja je izdavanje našeg albuma prvenca, što je značajan trenutak za nas. Zajedno sa novim gitaristom Markom Mićanovićem izvešćemo po prvi put svih 12 pesama sa albuma. Drugi razlog je i taj što nismo svirali u Beogradu godinu dana, pa eto prilike i da nas oni koji su se uželeli ponovo čuju uživo, poručuje Dingospo Dali. 
Dingospo Dali je postao zapažen pobedom na prvom televizijskom festivalu demo bendova Bunt Rok festival 2015. godine, a sad je stigao i do debi albuma, na kojem se nalazi 12 pesama prožetih mladalačkim emocijama, strahovima i željama. Dingospo Dali na autentičan način spaja gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću, što se već moglo čuti u singlovima Sa krova, Ona, Ne pitaj se i Pelin.
Svi se u bendu dosta razlikujemo, pa se u određenim pesmama može osetiti taj haos u sudaru energija. Na prvo slušanje može biti vrlo neobično i haotično, pa je savet da se posvetite albumu kod kuće dok ste sami, ili na slušalicama u prevozu ili kolima kako bi se uhvatila suština. To je neki šturi putokaz za album, a pesme će već same sve reći, kaže Sandra Grubić, vokalistkinja benda.
Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a ulaz je besplatan. Posebnost koncertne promocije, uz slobodan ulaz, biće prilika da posetioci prvi kupe CD Sve dok mislim da je ovo drugi svet, koji će zvanično tog dana objaviti promoterska kuća Long Play, po promotivnoj ceni od 300 dinara. CD će se potom naći po većoj ceni u redovnoj prodaji od 4. decembra, a biće dostupan i preko iTunes, Deezer i Spotify platformi.
23622479_1752922108086353_4578290749131037661_n