Devin Townsend Project u DOB-u

U utorak, 15. avgusta, u Domu omladine Beograda nastupiće američka metal legenda i muzički inovator Devin Townsend koji će sa svojim bendom Devin Townsend Project (DTP) predstaviti novi album Transcendence.

Devin Townsend je osnivač kultnog metal benda, Strapping Young Lad, koji je pokrenuo daleke 1994. godine i s kojim je objavio pet studijskih albuma. Takođe, sudelovao je i u bendovima i projektima poput Casualties of Cool, Punky Brüster, Steve Vai, Ayreon, The Wildhearts, Front Line Assembly, The Devin Townsend Band, te solo karijeri.

Kombinujući progressive metal, rock, ambijentalnu i elektronsku muziku, Devin Townsend stvara ubitačnu kombinaciju koju jednostavno morate doživeti i uživo, jer sa pravom slovi za jednog od najoriginalnijih i najtalentovanijih gitarista našeg vremena.

Ulaznice će biti puštene u prodaju na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Felix i Mungos Shopovima i to po ceni od 2000 dinara za prvih sto, dok će karte u pretprodaji iznositi 2700 dinara, a na dan koncerta 3000 dinara.

DEVIN TOWNSEND PROJECT - Dom omladine, Beograd - 15.08.2017.