Deveti Go2Halloween inspirisan Danteovom Božanstvenom komedijom

Organizacija Go2 travelling će vas navesti da se podsetite jednog od najčitanijih dela svetske književnosti, Danteove Božanstvene komedije, jer će ovogodišnji Go2Halloween maskenbal biti inspirisan baš njime.

Go2Halloween maskenbal je najveći Halloween maskenbal u Srbiji, koji svake godine okupi nekoliko hiljada maskiranih ljudi u različitim prostorima kao što su bili Depo magacin, BelExpo Centar, Mikser House, Dom omladine Beograda, KPGT, Geozavod, Guarnerius, itd. Pored izbora najpoznatijih DJ-eva, odličnog provoda i interesantnih ljudi, ono što maskenbal čini autentičnim jeste scenografija koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Iz organizacije napominju da povod ove manifestacije nije sam Halloween, već jednogodišnja prilika da stavite (ili skinete) svoje maske, iznesete svoju kreativnost, dobro se provedete, a možda i zaljubite.

Ovogodišni Go2Halloween maskenbal će biti održan u Drugstore-u i klubu Fabrika, u subotu, 29. oktobra. Karte u pretprodaji možete nabaviti po ceni od 700 dinara do 1. oktobra, a od tog dana po punoj ceni od 1000 dinara u Mikser House-u, kao i na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima, ili online.

Kao i prethodne, i ove godine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, svakog ponedeljka – počev od 26. septembra – svaki humanitarac koji poželi da dobrovoljno da krv dobiće mali znak pažnje u vidu dve ulaznice za maskenbal. Radno vreme transfuziološkog autobusa je od 10 do 16 časova, a mesto na kojem ga možete naći je parking ispred Doma Narodne skupštine.

14441207_1142415112479053_2378071646884970943_n