Deez Nuts dolaze u Novi Sad

Australijske hardcore legende, Deez Nuts, nastupiće 9. aprila u novosadskom klubu SKCNS Fabrika. Predgrupe na ovom nastupu biće Tea Break, melodični punk/rock bend iz Beograda i lokalna podrška iz Beočina, Odžaka i Novog Sada pod nazivom Self Titled, u energičnoj skate punk/melodic hardcore kombinaciji.

Deez Nuts nastali su 2007. godine, raspadom benda I Killed the Prom Queen. JJ Peters, tada bubnjar, ulazi u studio i snima materijal na kojem svira sve instrumente i peva. Pod uticajem hardcore-a i rapa, on počinje i da nastupa pod imenom Deez Nuts. Za kratko vreme postaju značajno ime na australijskoj sceni.

Na evropskoj turneji promovišu aktuelni album Binge & Purgatory, objavljen prošle godine za Century Media Records. Album je uglavnom hvaljen od strane kritike, dok ga je publika zdušno prihvatila. Od singlova se izdvaja naslovna numera, veoma brza Remedy, a posebno duet sa legendom hardcore-a Jamey Jasta-om iz sastava Hatebreed, koji je sa njima snimio tešku Lessons Learned.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 800 dinara i možete ih nabaviti putem prodajne mreže GigsTix, u CD Shopu Mungos i u Felix Shopu. Na dan koncerta, cena ulaznica iznosiće 1200 dinara.

deez nuts