Dani piva u Zrenjaninu

U Zrenjaninu će se od utorka, 28. avgusta, do nedelje, 3. septmebra, održati 32. izdanje festivala Dani piva.

Publika će u kroz pet festivalskih dana imati priliku da, osim piva, uživa u nastupima raznovrsnih muzičkih grupa i izvođača. Koncerti će biti realizovani na dve lokacije, na Žitnom trgu i Trgu Slobode.

Na Žitnom trgu, publika će, u utorak, prvog dana festivala uživati u izvedbama grupe legendi i virtuoznog gitariste Vlatka Stefanovskog. Narednog dana, u sredu, 30. avgusta, publika će uživati u muzici sastava Kepa & the Freespirits i Griva.  U četvrtak, 31. avgusta, nastupiće grupe Lucky Cash i Atheist Rap. U petak, 1. septembra, koncert u Zrenjaninu održaće sastavi Tribute Zeppelin i Atomsko sklonište. Ppretposlednjeg festivalskog dana, u subotu, 2. septembra, na festivalu će nastupiti sastavi Perpetum mobile i Goblini. Poslednjeg dana festivala će na Žitnom trgu nastupiti grupe Gift i Kal.

Na drugoj lokaciji festivala, Trgu Slobode, program će početi u četvrtak. 31. avgusta, i trajati četiri dana. Prvog dana, u četvrtak, nastupiće Zrenjaninska Filharmonija. Drugog dana, u petak, 1. septembra, nastupiće legendarni sastav Bijelo Dugme. U subotu će na Trgu Slobode koncert održati grupa Van Gogh, dok će poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 3. septembra, muzički program biti nešto drugačiji, jer će nastupiti Marinko i Nikola Rokvić.

img_2915-copy