Dance4Life: Jedan je cilj — igraj za život u Hali 8 Beogradskog sajma

Popularni festival elektronske muzike Dance4Life biće održan 2. decembra u Hali 8 Beogradskog sajma.

Jednodnevna humanitarna žurka okupiće najveće zvezde domaće klupske scene, sa ciljem da se prikupe sredstva za nabavku medicinske opreme za ranu detekciju retkih bolesti u bolnicama kojima je to najpotrebnije.

Ovo je treća godina u nizu kako udružujemo snage i uz pomoć muzike, društva i dobre energije borimo se za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ljubiteljima dobrog provoda garantujemo nezaboravnu žurku i sjajnu atmosferu za koju će biti zaduženi najpopularniji domaći di-džejevi elektronske muzike, od nezavisne andergraund scene, do mejnstrim elektronskog zvuka, izjavljuju organizatori festivala.

Tokom prve godine ove akcije, samo jednog vikenda, koliko je trajao festival, prikupljeno je preko 30000 evra za lečenje Nemanje Ivanovića Manje, dok je prošle godine za lečenje Marija Jurešića prikupljeno 37600 evra.

Ovo nije organizacija, ovo je pokret. Dužnost nam je da podignemo nivo svesti o uzajamnoj brizi za svakoga od nas. Prethodnih godina smo uspeli da pokažemo kako malo zaista može da bude mnogo kada se udruži veliki broj ljudi. Zato i ove godine igramo za budućnost svih ljudi kojima život zavisi od terapija koje im nisu dostupne, dodaju organizatori.

Karte za festival možete da nabavite po ceni od 500 dinara putem prodajne mreže DD Ticketsa, Eventima i GigsTixa. Sredstva je moguće donirati i slanjem SMS poruke sa sadržajem 199 na broj 3030.

Dance4Life _ 02.12.2017_ visual