Dan zaljubljenih uz Stray Dogg

Solo akustično-električni nastup Dukata ili Stray Dogg solo održaće se u utorak, 14. februara, u 21 čas u okviru serijala Bez buke u Kulturnom centru Rex.

Nakon tri studijska albuma, par stotina koncerata i brojnih putovanja Stray Dogg je spreman za nove pesme, nova osećanja, nove izazove. Kao i ranijih godina, a tradicija je uvek bitna, koncert za 14. februar je prilika da se emocija stavi u prvi plan, da se Dukatov glas ogoli do same srži i da se probaju nove pesme koje još traže svoj finalni oblik.

Naravno da ćete čuti i pesme sa Almost, Fire’s Never Wrong i Come Along Wind, neke standardne i neke nove obrade, neke nove pesme koje već znate, neke druge koje još ne znate. Stray Dogg je veći deo 2016. godine proveo u putovanjima: muzičkim, privatnim, kroz snove, osećanja, strahove, radosti, dileme… i sada je prilika da sve te usput priče podeli sa drugima, a muzikom se neke stvari najlakše ispričaju.

Karata za ovaj koncert možete nabaviti po ceni od 500 dinara u Kulturnom centru Rex i to svakog radnog dana od 11 do 17 časoca, a na dan koncerta u periodu od 11 do 23 časa.

img_9013-copy
Stray Dogg @ Sava centar, oktobar 2016.