Crossroad promoviše debi album

U petak, 23. decembra, u lozničkom klubu Seizmos, s početkom od 21 čas, mlada loznička grupa Crossroad će održati promociju svog albuma prvenca. Podršku na ovom događaju će im pružiti lokalni bendovi Apollo i Crna Strela i, svima dobro poznati pobednici Rata Bendova, Santos Brothers.

Ovaj rokerski sastav čini petočlana ekipa: Nemanja Đorđević (bass gitara), Mladen Rakić (vokal, gitara), Nikola Jevtić (vokal, gitara) i Branislav Petrović (bubnjevi). Kao i većina, grupa je osnovana kao cover bend čiji su se članovi menjali tokom njegovog formiranja i prvobitnog rada. Nastupajući na lokalnim manifestacijama postali su veoma popularni u zapadnoj Srbiji, kao i u Bosni i Hercegovini. Tokom trogodišnjeg aktivnog rada, snimili su prvi autorski materijal. Album pod nazivom Čeka nas mrak sniman je u beogradskom studiju Banovčanin, a kako smo saznali od Branislava, na pesmama su radili timski, ali veliki deo je uradio sam Mladen.

Do sada su momci na svom jutjub kanalu izbacili tri singla, a nakon promocije ćete imati priliku da poslušate i ostatak albuma.