Čovek bez sluha u Kombank dvorani

Pank rok sastav Čovek bez sluha održaće koncert u beogradskoj Kombank dvorani u sredu, 25. novembra, u okviru koncertnog serijala promoterske kuće Long Play, koji nosi naziv Pod maskama.

I pre nego što je nastala ova situacija u kojoj pošten muzičar mora da se dovija da bi se družio sa svojom publikom, imali smo dogovor i jaku želju da uradimo seriju ČBS unplugged koncerata. Da su naše pesme u akustičnom ruhu interesantne velikom broju ljudi smo shvatili na promocijama moje zbirke pesama, koje je pratio akustični duetski nastup. Jako sam uzbuđen zbog samog izbora prostora, jer Kombank dvorana je hram sofisticiranih događaja, a i “kad je bal – nek’ je pod maskama“, rekao je Miki Radojević, frontmen grupe.

Početak koncerta zakazan je za 20 časova. Ulaznice su dostupni po cenama od 800, 1000 i 1200 dinara, preko mreže Tickets.rs i blagajne Kombank dvorane. Koncerti serijala Pod maskama održavaju se u skladu sa trenutnim zdravstvenim propisima i preporukama, uz ograničen broj posetilaca, distancu, obavezno nošenje maski i drugo.