Čovek bez sluha u četvrtak u Zappa barci

Posle niza otkazanih koncerata i festivala i pet meseci pauze, bend koji nastupao gotovo bez pauze u protekle dve godine se vraća na binu. U seriji koncertnih četvrtaka u Zappa barci, 10. septembra nasupiće Čovek bez sluha uz podršku mladog beogradskog benda Bg Bagra.

Ovo koncertno punk rock veče za Zappa Barci, prava je poslastica za ljubitelje dobrog gitarskog zvuka. U svojoj bogatoj karijeri jednog punk rock benda, u istrajnoj borbi i neposustajanju ČBS iz godine u godinu, već dve decenije nastavlja da koncertima i novim izdanjima ponudi ljubiteljima dobrog gitarskog zvuka pesme sa kojima publika može da se poistoveti ma kojoj generaciji pripadala.  Poslednjim albumom Stanimo u gard! otpočeli su sjajan niz koncertnih aktivnosti, a poslednji u tom nizu je bio rasprodati koncert u Novom Sadu. Na Zappa barku dolaze u fazi priprema novog materijala, pod tagom Ziplajn, koji je i ime nadolazećeg singla.

ČBS je oduvek praktikovao da pruži podršku novim bendovima, pa će i ovog puta, pre njih na Zappi nastupiti BG Bagra, novi mladi bend koji se kroz serijal Altenator koncerata pojavio na beogradskoj sceni.
Ulaznice za koncert se mogu nabaviti u pretprodaji u Zappa Baru po ceni od 500 dinara i na ulazu u Zappa Barku, po ceni od 600 dinara. Broj karata je ograničen u skladu sa merama i propisima manifestacionih programa u ovom trenutku.