Consecration i Wolfram u subotu u Božidarcu

Beogradski stoner/sludge/post metal bend Consecration održaće svirku u Božidarcu 17. novembra, uz podršku novosadskog benda Wolfram.

Consecration uveliko radi na svom šestom studijskom albumu, a radni naziv – Plava laguna, obećava da u njihovom izmišljenom svetu u kojem se mešaju Tvin Piks, Bajaga, Karkosa, poznati i izmaštani pejzaži, svemir i podzemlje i mnogi drugi znani i neznani likovi, ima mesta za još neke zanimljive priče, muzičke uticaje i junake. Njihova muzika se konstantno menja, žanrovske definicije su tako devedesete, a Danilo, Matija i Ivan svaki koncert sviraju kao da je jedini i najvažniji, rekao je Ivan Lončarević iz Pop depresije.

Consecration su trenutno u studiju i snimaju dve nove pesme koje će biti deo Plave lagune. Potpomognuti određenim audio i vizuelnim dodacima vraćaju se na binu Božidarca u subotu, 17. novembra. Sate provedene u studiju najbolje razbija bina i kontakt sa publikom. Analogno i digitalno, teški rifovi i prelepe melodije, tama i praskozorje, ljubav i smrt, barikade i univerzum, aligator i svinje na krilima, Gilmor i Ejmi, cimet i laguna. To su svetovi koje Consecration spajaju u svoj jedinstveni kosmos na koncertu.

Specijalni gosti će im biti kolege sa novosadske scene, bend Wolfram, sa svojom prepoznatljivom electro, psychedelic, stoner i metal muzikom.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara možete kupiti na Spratu, preko puta Elektropionira. Na ulazu na koncert karte će koštati 800 dinara.

44558233_10156705554961241_8192622985811591168_o