Cigarettes After Sex u Beogradu

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Bruklina, koji predvodi Greg Gonzalez, nastupiće 18.jula na Bazenima 11.april na Novom Beogradu.

Fanovi izvođača poput Lane Del Rej i bendova Mazzy Star ili Warpaint, ovaj koncert će definitivno dočekati sa oduševljenjem!
Bend Cigarettes After Sex je oformljen 2008. godine u El Pasu i prolazio je, vođen Gonzalezom, brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija I četiri godine kasnije.

Fantastične pesme poput  Nothing’s Gonna Hurt You Baby koja ima 42 miliona pregleda na YouTube-u, I’m A Firefighter, Dreaming of You i Starry Eyes i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izuzetno  jaku fan bazu.

Na turneji na kojoj promovišu studijski album Cigarettes After Sex, pre Beograda obići će Češku, Nemačku, Belgiju, Englesku, Francusku, Švajcarsku i Hrvatsku, kao i neke poznate festivale poput  Primavere u Barseloni, portugalske NOS Primavere, Rockwave-a u Grčkoj i Best Kept Secret u Holandiji.

Ulaznice su u prodaji od petka, 12. maja, na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop-a (blagajna Hale sportova od 10-18 časova), kao i online na www.ddtickets.rs i www.ticketshop.rs.
Prvih 100 ulaznica najbrži će moći da kupe po ceni od 1500 dinara, nakon čega će cena ulaznice, do dana koncerta, iznositi 1700 dinara.

Cigarettes-after-sex-2