Chris Liebing i DJ Deep u Hangaru

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Chris Liebing ponovo se vraća u Srbiju i to na Lovefest Fire. U beogradski Hangar, 7. oktobra, stiže i DJ Deep.

Chris Liebing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće CLR (Create Learn Realize).  Liebing često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje, pa jedva čekamo da vidimo kojom fotkom će svetu predstaviti Beograd i Lovefest Fire.

Vinyl junkie, kako sam sebe naziva, DJ Deep je vodeća ličnost pariske elektronske scene. Već dvadeset godina se bavi muzikom koja je svevremenska i predstavlja klasike jednog doba. Kroz svoje nastupe daje samo ono najbolje što su decenije iza nas imale da ponude u muzici. Na ovogodišnjem Lovefestu u Vrnjačkoj Banji nastupio je na Energy Stage-u i pokazao zašto je na tehno sceni među najboljima, a krajem avgusta izdao je i novi singl Kaoz Theory, za koji je renomirani muzički portal Resident Advisor dao najviše ocene.

Četvrto izdanje Lovefest Fire-a u Beogradu, otvoriće Nevena Jeremić, a posle nje nastupiće i rezident Lovefesta Nikola Vemić.

Trenutna cena ulaznice za Lovefest Fire je 1440 dinara, a karte možete kupiti u svim poslovnicama GigsTixa i Eventima ili naručiti na kućnu adresu putem Lovefest sajta. Promotivna cena karata aktuelna je još samo 3 dana, a posle toga će ulaznice poskupeti. Za ovaj događaj dostupne su i VIP ulaznice po ceni od 2280 dinara.

Chris Liebing na Lovefestu_1