Brkovi se vraćaju u Novi Sad velikim solo koncertom

Zagrebački bend Brkovi će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert će biti održan u subotu, 20. aprila, u Hali 6 Novosadskog sajma.

Zagrepčani su do sada imali nekoliko nezaboravnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su oni poslednjih godina bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se brkati mladići sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.
Sredinom prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, sedmi po redu, pod nazivom Hormon sreće, a potom su ga jesenas promovisali širom regiona. Svakako posebno treba izdvojiti dva spektakla, onaj u zagrebačkom Domu sportova 20. oktobra i onaj koji je održan u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 3. novembra prošle godine, što je ujedno bio i njihov najveći i najposećeniji samostalni nastup u Srbiji. Na koncertu u Hali 6 Novosadskog Sajma publika će biti u prilici da pored pesama sa poslednjeg albuma Hormon sreće posluša i presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete kupiti ekskluzivno samo u GigsTix-u u Pariskom magazinu. Po završetku promotivne prodaje biće objavljena i druga prodajna mesta u prodajnoj mreži GigsTix-a, kao i informacije o online prodaji. Broj ulaznica je ograničen, a organizatori apeluju da na vreme kupite svoj primerak pošto se više puta pokazalo da na Brkovima u Novom Sadu često ne bude dovoljno mesta za sve.

IMG_4977