Brkovi predstavili novi spot i najavili četiri nastupa

Brkovi su rešili da posle nekoliko nastupa u punim halama širom Srbije i više nego uspešnog nastupa na beogradskom Beer festu iznenade svoje fanove u našoj zemlji sa četiri ekskluzivna klupska koncerta koja će tokom jeseni održati u četiri grada. Ovi nastupi će biti održani u Subotici, Pančevu, Užicu i Šapcu.

Prvi od navedenih koncerata će se desiti u Subotici, u gradu u kom Brkovi do sada nikad nisu nastupali. Kultni klub Mladost će ih ugostiti u petak, 22. novembra. Dan kasnije, u subotu, 23. novembra, grupa Brkovi će svirati u Apolo dvorani u Pančevu. Sredinom decembra jedna od najvećih koncertnih atrakcija u celom regionu će posetiti zapadnu Srbiju. U petak, 13. decembra sviraće u Gradskom kulturnom centru Užice. Biće to njihov prvi samostalni koncert u ovom gradu. Dan kasnije, u subotu, 14. decembra Shamso69 i kolege će prvi put nastupiti u Šapcu, u klubu Floyd, u kom su za nepunih godinu dana postojanja svoje nastupe održala mnoga značajna imena regionalne scene.

Pored toga što su izuzetno koncertno aktivni, ovi pank-folkeri stižu da konstantno objavljuju nove numere, tako da su pre nekoliko dana objavili novi singl i spot za pesmu Hoću da mi dijete sluša narodnjake koji je u rekordnom roku dostigao veliki broj slušalaca. Pesma govori o generacijskom i civilizacijskom jazu unutar jedne porodice u ruralnoj sredini.

Ulaznice za koncerte u Subotici i Pančevu su u prodaji od ponedeljka, 14. oktobra. U Subotici ulaznice možete kupiti u klubu Mladost, a u Pančevu u Domu omladine. Za koncerte u Užicu i Šapcu ulaznice će biti u prodaji od utorka, 15. oktobra, u klubovima u kojima se koncerti održavaju.