Brkovi početkom novembra u Hali sportova

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend Brkovi, održaće 3. novembra veliki koncert u Hali sportova Ranko Žeravica.

Brkovi postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju turbopunkfolkwellness i spa. Od lokalnog benda su prerasli u jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov koncert je unapred rasprodat.

Osim po izgledu i beskompromisnim živim nastupima, na muzičkoj sceni se izdvajaju i svojim ultimativnim hitovima u kojima su na duhovit način spojili turbofolk sa žestinom pank roka i težinom hevi metala. Pevač benda Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69, autor je tekstova većine pesama, tako da na koncertima hitove poput Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, Nisam ja za tebe, Samac, uvek začini na poseban način, u čemu ga publika svesrdno podržava. Na njihovim koncertima je publika veoma raznovrsna, tako da su oni jedini pank bend koji slušaju i ljubitelji turbo-folka.

Šemso 69 je najavio da će ovo biti jedini koncert Brkova u Beogradu i okolini u narednih sedam meseci i dodao: Glasine koje su se jučer pojavile u nekim medijima i na socijalnim mrežama su istinite. Grupa Brkovi će 3. novembra 2018. godine nastupiti u beogradskoj Hali sportova. To će biti naš prvi koncert u Beogradu nakon nezaboravnog nastupa na Beer festu. Jako se radujemo!

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 2. aprila u svim prodajnim objektima DD Tickets-a i GigsTix-a, a organizatori koncerta su za najvernije fanove osmislili specijalnu akciju, tako da će prve karte biti u prodaji po neverovatnim cenamaprva karta – 2,5 dinara, druga karta – 5 dinara, treća karta – 10 dinara,  četvrta karta – 20 dinara, peta karta – 40 dinara, šesta karta – 80 dinara, sedma karta – 160 dinara, osma karta – 320 dinara, deveta karta – 640 dinara i deseta karta – 1.280 dinara + jedna karta gratis i narednih 90 karata po ceni od 1280 dinara uz koje se dobija i jedna karta gratis. Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata, nakon čega će ulaznice koštati od 1000 do 1500 dinara, zavisno od vremena kupovine.

IMG_9261-(Copy) (Copy)