Bombarder i Prisoner na PRIS Stage-u!

Legendarni speed/thrash metal bend Bombarder, uz podršku beogradskog speed/thrash metal benda Prisoner, nastupiće na PRIS Stage-u koji se nalazi na Adi Ciganliji u okviru kluba Gavez u petak, 20. jula.

Kako bend već duži niz godina nije održao samostalni beogradski koncert, predstojeći nastup će biti prilika za promociju poslednjeg objavljenog, sedmog studijskog izdanja, koje nosi naziv Okot iz pakla. U godini kada sa ponosom mogu objaviti izlazak novih, vinilnih izdanja svojih starih legendarnih albuma Speed Kill i Bez milosti, na koja se čekalo nekoliko decenija, legende domaće scene provozaće publiku kroz 7 albuma objavljenih tokom karijere duge 32 godine. Nesumnjivo je da će se na repertoaru naći hitovi koji su ostavili neizbrisiv trag na domaćoj sceni, kao što su Metalni bog, Gubavi kralj, Glasnik smrti, Speed metal manijak, Horde.

Dođite na PRIS Stage da zajedno pravimo dernek uz stari dobri spid metal! Proslavljano izlazak našeg novog albuma, kao i prva dva albuma Speed Kill i Bez milosti na vinilskim pločama. Tri… Četiri… Razvaljuuuuj!, poručuju članovi Bombardera.

Prisoner se na scenu vratio u martu, kada je predstavljena nova postava koja čini bend koji iza sebe ima jedno studijsko izdanje i mnoštvo nastupa. U međuvremenu se dogodila još jedna promena u postavi, te će ovom prilikom premijerno na bas gitari nastupiti Filip Simić. Bend uveliko radi na novom materijalu, a deo istog će ovom prilikom biti predstavljen publici.

Čast nam je da učestvujemo na ovoj manifestaciji koja ima vrlo veliki potencijal da bude nešto što će doprineti sceni u vremenu gašenja svega što je normalno i zdravo u ovoj zemlji. Predstavićemo vam neka iznenađenja, kao i novog člana naše ekipe, poručuju članovi benda Prisoner.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 400 dinara. Početak događaja zakazan je za 20 časova. Detaljne informacije o prodajnim mestima i satnici biće objavljene u narednom periodu.

Bombarder 3