Bolesna štenad i Navy ne obećava sviraju u Nišu

Posle uspešnih koncerata u beogradskom Subbernom centru i novosadskom Shamrock-u, bendovi Bolesna štenad i Navy ne obećava dolaze u Niš. Oni će održati koncert u klubu Feedback u petak, 14. decembra.

Publika može da očekuje hitove sa njihova prva dva studijska albuma, ali i neke do sada manje svirane pesme, kao i premijeru nekoliko numera sa sledećeg izdanja. Tokom 2018. godine Bolesna štenad su održali seriju koncerata, što klupskih, što festivalskih, a ovo će biti još jedna prilika da publika uživa u spektaklu kakav samo oni znaju da prirede.

Navy ne obećava su predstavnici nove beogradske pank scene i ovo će biti njihova premijera pred niškom publikom. Sa svojim singlovima Novi kult, Kventin Tarantino i Red, rad i disciplina su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze. Njihov debi album Novi kult, novi poredak će se pojaviti početkom sledeće godine.

Cena karata u pretprodaji je 250 dinara, na dan koncerta će biti 400 dinara. Ulaznice možete kupiti u Vintage shop-u na adresi Davidova 9 i u Galileo tours-u, u ulici Nikole Pašića 35.

IMG_3457