Bob rok, Rampa i Pub House u subotu prave Funk Rock veče u Garaži

Daje se na znanje: Garaža opet šljaka punom parom. Ove subote, 22. septembra, biće organizovana svirka  tri domaća benda uz obećano dobro đuskanje i zanatsko pivo. Sviraju Bob rok, Rampa i Pub House.

Bob rok je akustični bend nastao krajem 2016. u Jagodini. Bend nastupa širom Srbije svirajući domaće i strane prerade, pored toga sviraju i autorske stvari. U prethodnom periodu izdali su dva singla koja su pratili i spotovi. Pravci koji kategorišu zvuk benda su alternativa, fank i džez u osnovi, a ima i primesa pank i ska muzike. Bend je svoj rad širem auditorijumu predstavio na Gitarijadi u Zaječaru prethodne godine, kao i na Bunt festivalu ove godine.

Rampa je započela svoju karijeru 2016. godine sa odabranim obradama pesama. Bend je na početku brojao pet momaka. Sredinom godine, njih petorica krenuli su svojski da rade na autorskim pesamama i to se na kraju ispostavilo kao pun pogodak. Ubrzo nakon toga bendu se pridružuje Nikoleta. Kao jedini ženski član benda daje veću raznovrsnost u muzici koju prave. Počeli su sa snimanjem svojih pesama, a u februaru izbacuju i spot. U martu mesecu izlazi njihov prvi singl i spot za pesmu Sam, a nedugo zatim izlazi njihov drugi singl i spot pod nazivom Posebna. Sredinom avgusta izlazi i treći singl, kao i spot pod nazivom Ne zaboravljam. Do sada su nastupali širom Srbije, kao i u Temišvaru i Berlinu.

Bend Pub House nastaje početkom 2017. godine, fokusirajući se na fank i rokenrol. Počeli su sa obradama stranih pesama, ali ubrzo zatim počinju da broje autorske stvari. Najbolje numere biraju za svoj album Sonična deca Tom Vejca, dok su ekranizovali svoj prvenac Egomanijak, a najavljuju i još nekolicinu novih pesama. Prava prilika da čujete nešto novo i energično. Izglancajte svoje cipele za đuskanje!

Cena ulaznice iznosi 150 dinara, a početak je zakazan za 21 čas.

29102165_1615351151851453_2796086029671464960_n