Blankfile, War Engine, Violent Chapter i Brat na prvom izdanju Užice Calling događaja

Bendovi Blankfile, War Engine, Violent Chapter i Brat nastupiće na prvom izdanju događaja koji nosi naziv Užice Calling, a koji će biti održan u subotu, 11. maja, u Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Blankfile je jedan od najaktivnijih domaćih metalcore bendova, a u Užicu će fanovima predstaviti svoju dinamičnu paletu metal i hardcore zvuka. Članovi benda konstantno rade na očuvanju istinskih vrednosti alternativne scene.

War Engine dolazi iz Novog Sada, sviraju hardcore/thrash metal u tročlanoj postavi i tokom prošle i ove godine su veoma koncertno aktivni. U januaru su ekranizovali numeru Memories koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu The Verdict.

Violent Chapter su metalkoraši koji su relativno skoro proslavili svoj deseti rođendan. Članovi ovog benda se takođe veoma trude za održanje scene, putuju iz grada u grad, a dobra zabava na njihovim nastupima je zagarantovana.

Brat je užički bend inspirisan punk i hardcore muzikom, koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Bend je prvog dana novembra prošle godine objavio album Imamo li problem, a recenzija istog dostupna je na našem portalu. U narednom periodu održaće veliki broj nastupa, pretežno na festivalima širom regiona.

Početak događaja zakazan je za 21 čas. Ulaznice po ceni od 200 dinara možete kupiti na blagajni GKC-a na dan koncerta.

IMG_2418