Bisera Veletanlić, Gabi Novak, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov dve večeri u Kombank dvorani

Bisera Veletanlić, Gabi Novak, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov pružiće publici dva sjajna muzička doživljaja u Kombank dvorani, 16. i 17. novembra.

U ovoj posebnoj noći publika će uživati uz čuvene pesme Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemal Montena, Đorđa Novkovića i drugih velikana jugoslovenske muzičke scene. Biće pravi doživljaj prisustvovati ovom koncertu – dve generacije muzičara, iz dve porodice, na jednoj pozornici!

Bisera Veletanlić, osim toga što je jedno od najvećih imena domaće šlageristike i zvezda jugoslovenskih festivala 70ih godina, jedna je od najoriginalnijih pevačica na Balkanu. U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj nezaboravnih melodija koje su obeležile jedno vreme. Dobitnica je Nišville nagrade za životno delo.

Gabi Novak, jedna je od najpoznatijih pevačica hrvatske muzičke scene sa karijerom dužom od 50 godina, koju je obeležila velikim hitovima, interpretacijama vrhunskih kompozicija njenog supruga Arsena Dedića i mnogobrojnim festivalskim nastupima širom regiona. Dobitnica je Porin nagrade za životno delo.

Vasil Hadžimanov i Matija Dedić dvojica su svetski priznatih džez pijanista i kompozitora, sa dugogodišnjim i veoma uspešnim muzičkim karijerama, sa bogatim diskografijama i mnoštvom osvojenih priznanja i nagrada. Ova dva vrhunska umetnika u sebi nose niz gena svojih predaka koji su, svako na svoj način, obeležili muzičke prostore Balkana.

Ulaznice za prvo veče su rasprodate, kao i za drugo veče su rasprodate. Početak događaja zakazan je za 20 časova.

Vasil_Hadzimanov_1170x500