Beti Đorđević u petak u klubu Stari Bitef-Soul Society

U petak, 9. novembra, u Starom Bitefu-Soul Society, nastupa Beti Đorđević, jedna od najčuvenijih jazz i šlager pevačica stare Jugoslavije sa njenim Jazz Friends bendom. Beti će održati celovečernji klupski koncert na radost svih ljubitelja jazz i šlager muzike.

Poznata po velikim hitovima Počnimo ljubav iz početka, Nasloni glavu, Najdraži moj, poznata po snazi glasa i lakoći pevanja, i saradnji sa mnogim legendarnim jazz i popularnim kompozitorima i muzičarima, tekstopiscima, iza sebe je ostavila veliki trag. Danas se njene pesme slušaju, sveže kao i nekada kada su pravljene, šezdesetih i sedamdesetih godina dvadesetog veka.

Beti se nakon višedecenijske pauze vratila na scenu i odlučila da podeli svoj glas i muziku i sa današnjom generacijom, na velika vrata uz pomoć Ramba Amadeusa i kragujevačke jazz ekipe, nastupila je na festivalu Beovizija sa pesmom Nema te da me uspavaš, za koju je aranžman i muziku radio Aca Pejčić, a za tekst su bili zaduženi Tanja Kragujević i Antonije Pušić – Rambo Amadeus.

 

Cena ulaznice iznosi 300 dinara i možete ih nabaviti na ulazu na veče koncerta. Vrata će biti otvorena od 22 časa. Rezervacije mesta možete izvršiti putem broja telefona 063/377420.

betidjordjevic foto miki velickovic

FOTO Miki Veličković