Besplatni koncerti u okviru Vinskog maratona

Po prvi put u Srbiji se organizuje veliki Vinski maraton, koji će biti održan 23. septembra na Paliću. Osim odličnog vina, najvažniji začin svake zabave je muzika, tako da će takmičari, posetioci, Subotičani i njihovi gosti moći da uživaju u besplatnim koncertima bendova koji su pažljivo odabrani i prilagođeni karakteru i senzibiltetu manifestacije.

Zvuci regea, rock’n’rolla, bluza, džeza, akustične i instrumentalne muzike će na pravi način upotpuniti uživanje u sadržajima koje će ponuditi Vinski maraton.

Veoma popularna beogradska rege grupa Del Arno Bend, će svojim autorskim pesmama i na Vinskom maratonu, kao i prethodnih 30 godina, širiti poruke ljubavi, tolerancije i pozitivne energije.

The Beatles tribute bend, The Bestbeat će na pravi način oživeti velikane rock muzike. Osim toga što sviraju na identičnim instrumentima i pojačalima koja su i Bitlsi koristili, oni nastupaju i u identičnim odelima ove legendarne grupe. Zbog kvaliteta izvođenja uvršteni su među 30 najboljih The Beatles tribute bendova na svetuu.

Poseban muzički ugođaj prirediće i grupa Fish in oil. Oni već 25 godina izvode električnu autorsku instrumentalnu muziku koja koketira sa različitim muzičkim stilovima, surfom, filmskom muzikom, bluesom, free jazzom, punkom, slobodnom improvizacijom, rock’n’rollom.

Osim beogradskih bendova, na bini kod Velike terase na Paliću nastupiće i bend džez odseka Muzičke škole Subotica, Iz principa.

IMG_0590-(Copy) (Copy)