Benefit koncert grupe Ti za klub Kvaka 22

Beogradski duo Ti, započeće večeras, 17. decembra, seriju benefit koncerata za alternativni kulturni centar Kvaka 22, pod sloganom, Gradimo Kvaku, Kvaka gradi nas, a koji će biti održani upravo u ovom kulturnom centru.

Kvaka 22 je jedna od najvitalnijih samoangažovanih inicijativa na kulturnoj sceni Beograda i regiona. Mesto u kojem žive sve sfere umetnosti, i gde može da se čuje zvuk neafirmisanih bendova, vidi rad mladih umetnika koji tek treba da se probiju na scenu, pogleda nezavisan, andergraund i eksperimentalni film, debatuje na raznim radionicama i tribinama, a u ime toga i dobro proslavi.

Serijom benefit koncerata Gradimo Kvaku, Kvaka gradi nas hocemo da pomognemo održanje i razvoj jedinstvenog umetničkog prostora, u vremenu u kojem je ulaganje u kulturu svedeno na minimum, poručuje duo koji čini grupu Ti.

Karte za koncert će biti dostupne na ulazu, po ceni od 400 dinara. Sav prihod od prodaje ulaznica biće iskorišćen za obnovu klavira i kupovinu muzičke opreme za koncertni prostor Kvake 22. Sređivanje klavira kosta 100 eura, za ostatak novca će biti kupljeni mikrofoni, stalci, kablovi, i još koji komad opreme, u zavisnosti od toga koliko novca bude sakupljeno. Na kraju akcije biće objavljeno na šta je tačno novac potrošen.

IMG_4070-(Copy) (Copy)