Belgrade Actors’ Music Festival u subotu u Garaži

U subotu, 15. decembra, biće održan prvi Belgrade Actors’ Music Festival u klubu Garaža.

Talenat nikad ne ide sam – mnogo naših sjajnih glumaca su i talentovani muzičari, godinama unazad prisutni i na našoj muzičkoj sceni! Ideja o organizovanju ovakvog festivala rodila se upravo zbog toga: Shvatili smo da bi bilo sjajno pokrenuti festival na kojem ćemo okupiti glumce-muzičare, da na jednom mestu uživamo u originalnosti njihovog nastupa i onoga što oni kao glumci pružaju kroz muzički izraz, kažu organizatori i dodaju da će se potruditi da BAM postane tradicija i da iz godine u godinu bude programski bogatiji.

 Prvi BAM festival okupiće glumce različitih generacija. Legendarni Srđan Žika Todorović, nekadašnji bubnjar EKV-a, nastupiće ove večeri sa Ivanom Jevtovićem i bendom Psihobilje. Beogradsku publiku obradovaće i nastup poznate grupe Vrooom na čijem nastupu će kao pevačica i frontmen biti poznata mlada glumica Isidora Simijonović. Za izbor muzike za DJ pultom biće zadužen Andrija Kuzmanović, a veče će obogatiti nastup benda Ujka Senf iz Pančeva.

 Ono što možete da očekujete ove večeri je puno dobre zabave i dobre energije, originalan i raznolik muzički izraz, i atmosferu koju ne doživljavamo baš često na muzičkoj sceni.

Ulaznice po ceni od 600 dinara možete kupiti od 5. decembra u Žila Shop-u i Gradskom kutku, a na dan festivala ulaznice će biti dostupne i na ulazu kluba Garaža.

BAM1