Atheist Rap krajem marta sviraju dupli koncert u Nišu

Novosadski pank bend Atheist Rap nastupiće u četvrtak, 28. marta i petak, 29. marta u niškom klubu Feedback. Povod za dvostruki koncert je obeležavanje 30 godina postojanja.

U četvrtak, 28. marta, odsviraće koncert na kom će svirati isključivo pesme sa prva tri albuma — Maori i crni Gonzales, Ja eventualno bih ako njega eliminišete i II liga zapad, kojima su se afirmisali i stekli širu publiku. Do sada su Ateisti dva puta nastupali sa ovim konceptom, u beogradskoj Barutani i zagrebačkom Vintage-u i oba puta su klubovi bili rasprodati, a nedeljama kasnije su izlazili hvalospevni izveštaji po portalima o ovim koncertima.

U petak, 29. marta, na repertoaru će biti najveći hitova benda iz svih perioda karijere. Za koncert koji su održali u beogradskom SubBeernom centru u decembru prethodne godine publika je svojim glasovima odabrala top listu omiljenih numera benda, svih vremena. Koncert je protekao u izuzetnoj atmosferi, a Ateisti su odlučili da ovu set listu izvedu i pred niškom publikom u čast jubileja benda.

Ulaznice za ove koncerte po promotivnoj ceni od 700 dinara po večeri možete kupiti u Vintage shop-u i Galileo tours-u. Na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 900 dinara. Ne postoje kompleti ulaznica za oba dana.

IMG_7075