Artan Lili svira dupli beogradski koncert u startu 2019.

Taman kada se budete odmorili od dočeka Nove godine, Artan Lili vas čeka 2. i 3. januara u Elektropioniru, a vi birajte dan! Kao predgrupa i gosti koncerta 2. januara nastupaju Katakombe, a 3. januara vas očekuje pančevački bend Buč Kesidi.

Artan Lili je četvoročlani beogradski noise-pop sastav koji pleni svojim inovativnim tekstovima i notama od 2013. godine. Artan Lili je bend koji život i svakodnevnicu čini vrlo poetičom uz svoj energičan i melodičan zvuk, sukcesivno izbacujući svoje singlove po završetku izrade i na taj način modernizujući već viđen metod izdavanja albuma. Do sada su izdali dva albuma, Artan Lili i New deal, a od juče kao deo drugog albuma možemo uživati u novom spot-singlu Na mišiće, u režiji Vladimira Milovanovića.

Prvih 100 karata za oba dana možete naći u Zaokretu i u kafiću Šikarica, po promotivnoj ceni od 600 dinara. Kada se tih 100 promotivnih karata rasproda cena će biti 800 dinara, a ono što ostane od u prodaji možete naći na dan svirke na ulazu Elektropionira po ceni od 1000 dinara.