Artan Lili se konačno vraćaju u Niš

Kada koncert najaviš sa hashtagom #ludnicaunajavi, realno je da će se to i desiti! Ovog petka, 9. marta, u niški klub Feedback vraća se Artan Liliuz podršku lokalnog alternativnog sastava Majdan.

U septembru prethodne godine oni su održali unplugged nastup pred publikom na keju pored reke Nišave, ali već dugačak vremenski period nisu nastupali električno. Moglo bi se reći da su Artan Lili danas mnogo popularniji nego kada su prethodni put bili u glavnom gradu Južne Srbije, najviše zbog aktuelnog singla Nije svejedno. Nova pesma koja će se eventualno naći na njihovom trećem izdanju pojavila se krajem prošle godine i brzo osvojila srca svih koji vole nešto drugačiji pop zvuk. Snimljena uz pomoć aplikacije na telefonu, ova pesma je jedinstveni spoj talenta i tehnologije u vremenu u kojem živimo. Artan Lili su trenutno na turneji i posle Niša sviraju u Leskovcu i Novom Sadu, a kako je bilo na koncertu u zemunskom Festu pogledajte ovde.

Podrška na koncertu u Feedbacku je mladi lokalni alternativni bend Majdan koji postoji manje od godinu dana, ali već pripremaju svoje debi izdanje nazvano Minimum sličnosti, minimum razlike.

Karte možete nabaviti u prostorijama Galileo Tours-a po ceni od 500 dinara u pretprodaji, dok će cena na dan koncerta biti 700 dinara.

DSC_7521