Arch Enemy u Beogradu

Melodic death metal gigant Arch Enemy nastupiće 18. septembra u Domu omladine Beograda, a u organizaciji MH Concerts-a i Serbian Hellbangers-a.

Priča ovog benda dobro je poznata, Michael Amott 1995. godine napušta legendarni Carcass i odmah sa svojim bratom Christopherom pokreće mašineriju danas poznatu pod imenom Arch Enemy. Nakon toga sve je išlo sigurnom putanjom u osvajanju svih svetskih tržišta, rasprodatim turnejama, stotinama hiljada prodatih nosača zvuka i apsolutne dominacije svetskom metal scenom sve do danas. Bend je objavio deset studijskih albuma, mnoštvo singlova kao i četiri živa albuma od kojih je najnoviji izašao nedavno pod nazivom As The Stages Burn i koji bend trentno promoviše. Odlično upakovan melodični death metal, začinjen dominantnim i harizmatičnim vokalom Alisse White-Gluz, 18. septembra će zagrmeti našom prestonicom.

Specijalni gosti na koncertu biće groove-metal-core bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat našoj publici. Ovaj četvorka vrlo brzo napreduje na međunarodnoj sceni, prošle godine bend je potpisao ugovor sa Napalm Records-om pod čijim okriljem su izdali poslednji studijski album King of everything i od tog momenta definitivno krenuli ozbiljnom uzlaznom putanjom.

Ulaznice su u prodaji od 25. maja, cena za prvih akcijskih stotinu ulaznica je 2400 dinara, zatim cena karte u pretprodaji iznosi 3000 dinara, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno 3500 dinara. Pretprodajna mesta su Eventim, Felix, Mungos.

ARCH ENEMY + Jinjer, Dom omladine, Beograd - 18.09.2017.