Anton i Hevi Hipi Bejbi otvaraju Kontakt konferenciju koncertom u DOB-u

Nebojša Antonijević Anton i njegov bend Hevi Hipi Bejbi otvoriće ovogodišnje izdanje Kontakt konferencije, druge po redu, nastupom u Domu omladine Beograda, u sredu, 21. marta.

Debi album Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi! grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi objavljen je u decembru 2017. godine pod etiketom Odličnog hrčka i već se pominje kao kultno izdanje domaćeg rokenrola. I sam bend može da se nazove supergrupom jer ga pored Antona čine Darko Kurjak iz Partibrejkersa, Goran Ševarlić Ševa iz sastava Veliki prezir i Eva Braun i Robert Telčer iz bendova Partibrejkers i Veliki prezir.

Nastupom benda Anton i Hevi Hipi Bejbi u Domu omladine Beograda biće otvorena i druga regionalna muzička konferencija Kontakt 2018, na kojoj će se okupiti predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, a koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno muzičko tlo – u svakom muzičkom smislu!

Ograničeni kontigent ulaznica dostupan je po ceni od 800 dinara na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica. Redovna cena u pretprodaji iznosiće 1000 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznice biti 1200 dinara.

FOTO Vuk Popadić
FOTO Vuk Popadić