Annihilator premijerno u Novom Sadu naredne godine

Kanadski thrash metal razbijači Annihilator nastupiće 12. novembra 2018. godine u SKCNS Fabrici u Novom Sadu.

Jeff Waters i kompanija u Srbiju stižu u okviru A Tour for the Demented 2018 turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti, studijski album For the Demented, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri, posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine, a premijerni u Novom Sadu.

Annihilator je čedo legendarnog kanadskog gitariste, basiste, pevača i producenta Jeff Watersa. Sastav je osnovan davne 1984. godine i važi za najuspešniji kanadski thrash metal bend svih vremena. Annihilator je, prema zvaničnim podacima, do sada prodao više od tri miliona primeraka svojih albuma širom sveta, a zajedno sa grupama Voivod, Sacrifice i Razor čini veliku četvorku kanadskog thrash metala.

Set lista koju će Annihilator da izvede na predstojećoj turneji trenutno nije poznata, ali fanovi svakako očekuju, osim temeljnijeg predstavljanja novog albuma, presek karijere i legendarne hitove kao što su Alison Hell, Fun Palace, Never, Neverland, Set the World on Fire, King of the Kill i druge.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 20. decembra, po ceni od 1900 dinara za prvih 50 primeraka, dok će redovna pretprodajna cena biti 2500 dinara. Na dan koncerta, cena ulaznice će biti 3000 dinara. Prodaja ulaznica biće vršena putem Eventim i GigsTix prodajnih mreža, a naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima.

ANNIHILATOR - SKC Fabrika, Novi Sad - fb