Ana & The Changes objavili novi album!

Beogradska kantautorka Ana Ćurčin je izdala svoj drugi studijski album koji nosi naziv Differences, ovoga puta potpisan kao Ana & The Changes, a spotom za naslovnu pesmu najavljuje i veliki promotivni koncert u Domu omladine Beograda, koji će biti održan u petak, 4. oktobra.

Na albumu se nalazi 10 kompozicija, koje su znalački odsvirane i aranžirane, stilski raznovrsne i uzbudljive, tako da album predstavlja značajan korak napred u Aninom muzičkom sazrevanju i težnji da publici ponudi drugačiju viziju moderne pop-rok muzike prožete džezom, soul-om i bluzom. Album je kolektivno delo benda Ana & The Changes, koji pored Ane čine Goran Antović, Marko Cvetković i Marko Benini. Goran Antović je uradio miks, produkciju i mastering, a gosti na albumu su bili Ivana Vukmirović i Nataša Guberinić.

O autorskom timu i radu na novom albumu, Ana Ćurčin kaže Goran Antović je glavni i odgovorni krivac za svaki segment produkcije, snimanja, miksa i masteringa, a svira i sve klavijature na albumu. Bubnjar Marko Benini svojim dolaskom u bend pre tri godine uneo je novi gruv u pesme i uz Marka Cvetkovića, najmuzikalnijeg basistu, ritam sekcija dobija sasvim novi prostor u aranžmanima u odnosu na prethodni album. Ivana Vukmirović svojim glasom donosi novu širinu i rad sa njom je bilo neverovatno i divno iskustvo. Zahvaljujući Goranovom strpljenju i izazovu koji sam sebi postavila, odsvirala sam sve gitare na albumu i ozvaničila novu etapu u svom muzičkom razvoju i zaronila u zvuk električne gitare. Vokale sam uradila mnogo lakše i brže. Album Differences čine pesme unutar kojih smo dali sebi slobodu da nas žanrovski odvuku na onu stranu koja nam se činila da je prava za atmosferu i emociju određene pesme. Različite pozadine, ukusi i estetike, koje svako donosi, nekako su se organski ispleli i sačinili različitosti koje se prožimaju od pesme do pesme.

Album Differences možete slušati na Youtube-u, kao i na svim digitalnim platformama kao što su Deezer, Spotify, Google Play, Apple Music, ali moguće je i besplatno ili za plati koliko želiš preuzimanje na Bandcamp-u. Izdanje albuma na CD-u u limitiranom tiražu premijerno će biti dostupno na koncertu 4. oktobra.

Ulaznice za beogradski koncert po promotivnoj ceni od 800 dinara možete kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rs.