Amira Medunjanin sledeće nedelje na Arsenal Festu i u Vrnjačkoj Banji

Pevačica sevdalinki i tradicionala svetskog glasa Amira Medunjanin vraća se pred našu publiku, nakon višemesečne pauze usled pandemije Kovid-19, prvim nastupom u karijeri na Arsenal Festu u Kragujevcu 9. septembra i 10. septembra koncertom na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji.

Prvi nastupi Amire Medunjanin u Srbiji od ispunjenog beogradskog Sava centra u oktobru biće održani u skladu sa uputama Kriznog štaba, uz ograničen broj od 500 sedećih mesta, uz nošenje maski i razmak od 1,5 metar, kao i poštovanje drugih zdravstvenih mera.

Istinska emocija će uvijek dotaći ljude ako slušaju pjesmu otvorenog srca. Tako prava muzika svugdje stiže do svojih ljudi. Ako tada krene i koja suza, to je normalno. Ljudi smo od krvi i mesa, nismo od kamena. Bitno je da vjerujemo riječima i osjećaju koji se kroz pjesmu priča, rekla je jednom Amira.

Ulaznica za nastup 9. septembra na Arsenal Festu košta 1000 dinara, a ulaznice se mogu nabaviti od 1. septembra preko mreže Tickets.rs, a u Kragujevcu preko blagajne Doma omladine i Da Gama Travel-a. Ulaznica za koncert 10. septembra na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji košta 1000 dinara i može se naći od 1. septembra preko mreže Ticket.rs i u Info centru Vrnjačka Banja.