Akustični koncert Galije u novembru u Beogradu

Nakon skoro 25 godina od  čuvenog akustičnog koncerta održanog na Badnje veče 1995. godine, kultni bend Galija se u akustičnom formatu na velika vrata vraća pred beogradsku publiku. Veliki koncert na drvenim instrumentima biće održan u petak, 1. novembra, u Kombank dvorani.

Publika će imati prilike da se kao nekada podseti starih, dobrih hitova, ali ovoga puta obojenih toplim zvukom drvenih instrumenata. Dodirni me, Stare trube, Još uvek sanjam, Digni ruku, Kad me pogledaš samo su neke od pesama bogatog višedecenijskog repertoara Galije koje će publika moći da čuje u koncertnoj večeri.

Galija je osnovana pre 43 godine u Nišu. Ime je dobila po istoimenoj kafani u kojoj su se članovi benda prvobitno okupljali. Kroz grupu je prošao veliki broj muzičara, a sadašnji sastav čine pevač, kompozitor i gitarista Nenad Milosavljević, pevač i tekstopisac Predrag Milosavljević, bubnjar Boban Pavlović, gitarista Dragutin Jakovljević, basista Slaviša Pavlović i klavijaturista Goran Antović. Jedan su od najtrajnijih sastava jugoslovenskog i srpskog rokenrola, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka do mejnstrim orijentisanog zvuka. Tokom karijere objavili su 15 studijskih, jedan live i šest kompilacijskih albuma.

Cene karata variraju od 1600 do 3200 dinara u zavisnosti od zone u dvorani, a možete ih nabaviti putem prodajne mreže Tickets.