Acid Mothers Temple uskoro ponovo u Srbiji

Čuveni psihodelični sastav iz Japana Acid Mothers Temple održaće dva koncerta u Srbiji, u beogradskom klubu Drugstore, 28. oktobra, dok će dan kasnije nastupiti u Novom Sadu, u klubu CK13.

Japanski umetnici vraćaju se u Beograd nakon rasprodatog koncerta u klubu Doma omladine Beograda, koji je održan pre dve godine.

Acid Mothers Temple još od devedesetih godina, kao samoprozvana hippy grupa, putuje svetom, predstavljajući svoj spoj psihodelije, bučnih gitara i moćnih rifova. Okupljeni oko lidera grupe, gitariste Kavabate Makota, rad su počeli pod uticajem progresiv roka, da bi nastavili sa džez primesama u svojoj muzici, dodajući psihodelične elemente i improvizaciju.

Ulaznice za beogradski koncert dostupne su na blagajnama Kombank dvorane, Ticketvision-a, GigsTix-a, DD Tickets-a, Felix Shop-a i LOW Alternative Bar-a, po redovnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 1200 dinara. Ulaznice za novosadski nastup grupe dostupne su na prodajnim mestima Ticketvision-a, GigsTix-a i DD Tickets-a po ceni od 900 dinara, dok će na dan održavanja nastupa ulaznica biti dostupna po ceni od 1100 dinara.