5 minuta slave, GRIMM i Between Two Sides sutra u Crnoj kući

Bendovi 5 minuta slave, GRIMM i Between Two Sides nastupiće u petak, 24. januara, u novosadskom klubu Crna kuća.

Pet minuta slave bejaše izuzetno aktivni minulog festivalskog leta, a krajnji rezultat je bila objava prvog studijskog albuma benda koji nosi naziv PMS u kući. Tokom jeseni je usledila promocija albuma, a u međuvremenu su objavili dve ekranizacije, za numere Lenka i Anti-eko.

Nakon tri godine postojanja i EP izdanja iza sebe, Gorko ritmički izuzeci masovne manipulacije, poznatiji kao G. R. I. M. M., početkom ove godine će objaviti i svoj prvi studijski album. Njihova priča kreće krajem 2016. godine kada grupa bijeljinskih gimnazijalaca odlučuje da osnuje svoj bend i da stvaraju svoju muziku. Ova ekipa veruje da muzika krije jedno mnogo dublje i ozbiljnije značenje koje u današnjem svetu ostaje zanemareno. Tekstovi koji obrađuju ozbiljne, aktuelne teme, o kojima se danas uglavnom ćuti, predstavljaju kičmu svega onoga što ovi momci rade uz energiju na nastupima koja im je takođe u centru pažnje.

Between two sides je beogradska petorka koja svira punk rock od 2015. godine. Iza sebe ima nekoliko singlova kao i demo EP pod nazivom Anyway.

Početak događaja zakazan je za 20 časova i 30 minuta. Ulaznice po ceni od 250 dinara možete nabaviti na ulazu u koncertni prostor.