16. Moto Festival u Inđiji

Od 16. do 18. juna će se u Inđiji održati tradicionalni, šesnaesti po redu, Moto Festival, koji organizuju Moto Klub Inđija i Opština Inđija.

Na ovogodišnjem festivalu, ljubitelji motocikala i moto sporta će imati priliku da uživaju u bogatom muzičkom programu, moto defileu i zaista specifičnom druženju ispunjenom pozitivnim vibracijama, karakterističnim za moto festivale.

U okviru muzičkog dela programa, ove godine nastupaju mnogobrojni bendovi.

U petak, 16. juna, nastupiće Indramelodic death metal bend iz Inđije, Evervoid, još jedan bend koji pripada istoimenom žanru, takođe sa domaćeg terenaJennerheavy/speed metal bend iz Beograda, Quasarborn, technical thrash metal bend takođe iz prestonice, Alitorprogressive thrash/death metal bend iz Inđije, ProRock, bend iz Beograda koji obrađuje pesme velikog broja poznatih izvođača i BandX, AC/DC tribute bend.

Drugog dana, u subotu, 17. juna, nastupiće Masno i Glasno, rock and roll bend koji čine muzičari iz Stare Pazove i Inđije, Harlekin, atmospheric rock bend iz Inđije, Po Kratkom Postupku pank rok bend iz Beške, Random, alternative rock bend iz Beograda, Old Hooksblues rock bend iz Inđije, Skok 77, rock and roll bend iz Čelareva, Najda, nekadašnji gitarista grupe Smak i Dzajvrock and roll bend iz Inđije. 

Kao i do sada, ulaz na ovu manifestaciju je besplatan.

img_3623-copy