U jeku žestoke koncertne sezone

U jeku žestoke koncertne sezone koja najavljuje kraj 2016. godine, ove subotnje večeri ljubitelje alternativne elektro muzike skupili su se u Božidarcu, gde su im grupe Dogs in Kavala, Sergio Lounge i Ti priredili nezaboravnu noć.

Nešto nakon devet časova, na binu su izašli momci iz ekipe Dogs in Kavala koji su pred još uvek malobrojnom, ali raspoloženom publikom, otpočeli ovovečernji program i podigli temperaturu u zaleđenom Božidarcu. Tokom svog četrdesetominutnog nastupa izveli su neke od svojih hit numera i podigli atmosferu za predstojeći nastup mladog beogradskog muzičara Sergio Loungea.

dsc_7329-copy

Nakon kraće pauze, pred publiku je izašao Srđan Popov, harizmatični multiinstrumentalista koji se krije iza umetničkog imena Sergio Lounge. Svojom neobičnom pojavom i zavodljivim numerama, podigao je Božidarac na noge, a publika koja je počela da se okuplja u sve većem broju, đuskala je uz melodije njegovih opijajućih pesama.

dsc_7421-copy

Fanovi nisu dugo čekali zvezde večeri. Posle neosetnog predaha, Trajče i Ilija, dinamični duo koji čini sastav Ti, istrčali su na pozornicu beogradskog kluba. Nakon skoro jednogodišnje pauze, momci iz benda ponovo su izašli pred predstoničku publiku, a već prvim bitovima nagovestili su fenomenalan provod. U atmosferi koja je dosegla svoj vrhunac nizali su se hitovi poput numera Život u dvoje, Naša drama i Ja tebe nemam, a Trajče i Ilija, u svom stilu, oduvali su sve prisutne neiscrpnom energijom koju su emitovali sa bine. Uz stihove koji su se orili Božidarcem, vreme je proletelo kako samo ono ume kad je vrhunski provod, a pesmom Vidimo se eksplozivni dvojac, najavio je i kraj večeri.

dsc_7620-copy

Ekstaziranoj publici preostalo je samo da sa sobom ponese pozitivne utiske groznice subotnje večeri, u nadi da nećemo još čekati godinu dana na sledeći koncert ovog fenomenalnog beogradskog benda.