Šverc-komerc u Mikseru

Jučerašnje, pomalo maglovito i hladno veče u Beogradu, obeležio je rap specijal u Mikseru. Stigavši do Miksera, shvatih da se ispred kluba nema ništa novo za videti, ekipa koja pije pivo i sluša pesme izvođača kojeg će ubrzo čuti uživo. Publika koju sam video ispred brojčano nije ispunila moja očekivanja.

Nakon što sam ušao, posmatrao sam prostor koji postaje sve puniji dok je za miksetom bio DJ Soul. Sassja je otvorila veče svojom pesmom Za raju. U trenutku je klub počeo da vrvi od ljudi, koji nisu stajali u mestu. Sassja je svojim nastupom odradila fantastičan posao, jer je uspešno zagrejala publiku i time dokazala da je jedna od najjačih ženskih MC-jeva u regionu. Tokom svog izvođenja, vodila je otvorene razgovore sa publikom o ženskim problemimam koje je ona nazvala Jebena Menstruacija i tome sličnom. Savršen nastup, savršena obostrana komunikacija sa publikom.

Nakon nje na red je došao i hedlajner večeri, Edo Maajka. On je nastupio sa kolegom, Frankiem, jednim od poznatijih bosanskih repera. Odličan nastup, što se može opravdati činjenicom da uz svaku pesmu nikoga nije držalo jedno mesto. Publika je pravila talase i skakala, dok je Edo pevao svoje hitove poput Saletova osveta, Trpaj, Panika, Fejsbuk, Prikaze i druge. Svoju izvedbu je ukrasio perfektnom reakcijom Alena Islamovića i izražavanjem ljubavi prema Branku Kockici. Koncert je zatvorio pesmom No Sikiriki, nakon koje je DJ Soul pustio pesmu Is this love? Bob Marlija.

edo.