Održan prvi koncert u organizaciji Music Bridge-a

U cilju podržavanja lokalne muzičke scene, organizacija Music Bridge je sinoć publici priredila koncert prvenac.

Čast da otvori događaj imao je electro-indie pop projekat Ensh. Iako je Klub DOB-a bio ne tako pun, momci su svojom pozitivnom energijom uspeli da ostave utisak kao da nastupaju pred gomilom. Najveću impresiju kod mene su izazvale pesme Ćuti, Gde ćemo? i obrada Krokodili dolaze, koja je snimljena u cilju čestitanja 35. rođendana Električnog Orgazma. Najavljen je još jedan nastup Ensha u Beogradu, zakazan za nedelju, 11. septembar u klubu Zaokret.

img_5198-copy

Nakon veoma interesantnog elektro zvuka, sa malene bine kluba se začula čudna kombinacija panka i folka protkana elementima izvorne muzike. Veoma simpatičan Erik je sa svojim bendom The Worldly Savages održao kontinuirani jednočasovni nastup, koji je kod publike izazvao pozitivne reakcije i potrebu za đipanjem slobodnim stilom. Moram priznati da sam se zaljubila, ne samo u zvuk ovog benda, već i u njihovu živahnost. Sasvim je sigurno da ću otići na još njihovih nastupa, čim se za to ukaže prilika. Danonoćno ću pratiti njihov rad jer, kako kaže naslov jedne njihove pesme, Zlo nikad ne spava.

img_5331-copy

I moje srce je zakucalo poput starog Metronoma čuvši sa bine, verujem većini, dobro poznate psihodelične tonove Nežnog Dalibora. Vranjski bend je svojim nastupom kod mene izazvao osećaj duhovnog blagostanja, i veliko zadovoljstvo kod publike. Pored pesama sa starih albuma odsvirali su i Prvomajsku, Vikende U slojevima koje će se naći na njihovom novom albumu.

img_5441-copy