Drink or Die đuture sa Kamenim karama u Kuglašu

Posle nešto više od godinu dana dva, odlična domaća benda su se opet udružila i napunila Kuglaš, napravivši pravi Punk show.

Za ulaz u sve pivske flaše koje nam nisu teško pale, barem ne to veče, dok je nedelja ujutru već bila diskutabilna, kao i za atmosferu pre Zrenjaninaca, pobrinula se beogradska ekipa Kamenih kara. Iako je publici bilo potrebno malo vremena da se opusti i priđe, njihov nastup se završio penjanjem na binu i pevanjem svih nas zajedno. Đušinom ulicom su orile Neuroze i psihoze, kao i Ulični pas. Međutim, meni lično, najviše je nedostajalo onih 2 minuta i 55 sekundi pesme Kad me ne bude bilo (nemojte me zaboraviti na sledećoj svirci, molim vas).

IMG_4819-(Copy) (Copy)

Zrenjaninska ekipa Drink or Die je napravila žestoku atmosferu evocirajući nam uspomene starim pesmama, ali su nas dobro razdrmali i pesmama sa novog izdanja. Ne mogu da ne pomenem drugarsko deljenje mikrofona na bini, a i ispred nje. Na kraju krajeva, pevali smo svi, mikrofon je zaista bio bespotreban. Elem, svi mi znamo da su šutke sastavni deo naših svirki, i prosto je neminovno da će ih biti, ali kad biste znali koliko je grljenje i deljenje pića postalo neizostavno… pa neka neko posle kaže da pankeri nisu druželjubivi i darežljivi. Pivo se pilo i polivalo, a mi smo svi bili Slobodni i Flašisti ove subotnje večeri.

IMG_7993-(Copy) (Copy)

Na stranu što nam je verovatno svima teško da se setimo cele večeri, morala bih se zahvaliti Dejanu, bubnjaru Drink or Die, što mi je darežljivo i ničim izazvano udelio svoje palice posle sjajne svirke. Na sigurnom su! Vidimo se nekom drugom prilikom.