Danilo Krša

Hej, hej, pozdrav, pozdrav! Danilo Krša ovde, sin Beograda, Save i Dunava, od oca Stefana Nemanje i… ne, sprdam se. E, ljudi, odmah s početka da vas pitam – zašto ste, od svih zanimljivih tekstova na ovom sajtu, uopšte otvarali ovaj link?! Idite gledajte galerije ili izveštaje s koncerata, čitajte vesti ili recenzije, ili Aleksine lude intervjue i još brdo dobrih tekstova!

E u redu, sad za sve one koji nisu zapalili – idemo dalje. Večiti student književnosti, propali muzičar i veliki ljubitelj spavanja, Vama na raspolaganju. Koncertnom fotografijom sam počeo da se bavim iz hira, hir je prerastao u hobi, hobi u naviku… a navika? Navika je postala sastavni deo nedeljnog ciklusa. Svi vi, HC fanovi, koji se gurate po prvim redovima – videli ste sigurno nekoliko puta nekog fotografa koji vam zaklanja pogled i stoji između vas i benda. E, to smo mi. Prvi redovi, udar direktno sa zvučnika, kapljce znoja na objektivu… Ako uspem barem deo toga da vam prenesem putem galerija koje već uveliko izlaze na ovom sajtu – znaću da sve šljaka kako treba. Na vama je samo da uživate (i ako možete malo da smanjite laktanje, bilo bi ok. Visina mi nije jača strana, kapiram da me ne vidite, ali ono… zaista).

U dobru je lako dobar biti… i zaista, ne želim da dužim, backapovan sam fenomenalnom ekipom ljudi koji, svako na svoj način, doprinose razvitku ove, za sada male, bande zvane PRIS, zato udrite po klikovima i čitajte/gledajte/doživite muziku i kroz naše oči i uši! Vidimo se u borbenim redovima, do tada pozdrav, pozdrav!

Sve Danilove objave pogledajte ovde.

Danila možete kontaktirati putem e-pošte danilokrsa@pris.rs.