Zemlja gruva turnejom promoviše singl Ljubav i more!

Popularni beogradski bend Zemlja Gruva ovog leta promoviše hit singl simboličnog naziva Ljubav i more, a 7. jula kreću na istoimenu regionalnu turneju.
Ljubitelje benda očekuje šest koncerata širom ex-YU prostora, pa će od 7. do 15. jula nastupiti u Bijeljini, Podgorici, Dubrovniku, Herceg Novom, Mostaru i na Festivalu Z.E.T. od Šipova 2017.
Posle hitova Đango i Vucibatina, novi singl Ljubav i more je pravi izbor za uživanje na plaži, tako da će i spot biti snimljen u Dubrovniku. Muziku su komponovali Milovan Bošković, Vojin Ristivojević i Ana Radonjić, dok tekst potpisuje Ana Radonjić a.k.a. Zoe Kida.
Inače, pre tačno godinu dana iz Zemlje Gruva stigao je odgovor na pitanje Šta stvarno želiiš?, a reč je o drugom albumu ovog benda. Šta stvarno želiš? objavljen je pod samostalnom etiketom Gruvlend i na njemu se nalazi osam novih, kao i dve ranije objavljene numere – Jednom je sada i Sudopera. Svim ljubiteljima dobre muzike i fanovima Zemlje Gruva album je u celini dostupan na YouTube-u i ostalim servisima za preuzimanje i slušanje muzike – Deezer, iTunes, Spotify, Soundcloud.