Zabranjeno pušenje novim spotom najavljuje beogradski koncert u SubBeernom centru!

Pred izlazak novog albuma i dolazak u Beograd, u Subbeerni Centar 29. novembra, Zabranjeno pušenje je objavilo spot za pesmu Irska.

U četvrtak, 29. novembra, u Subbeerni Centar dolazi legendarni ex YU bend Zabranjeno pušenje, koji će promovisati svoj novi, jedanaesti album Šok i nevjerica, koji je objavljen 31. oktobra.
Pet godina nakon poslednjeg izdanja Radovi na cesti iz 2013. godine, bend će se novim, još boljim materijalima, potruditi da opravda dugu pauzu. Na albumu će uz standardnu postavu benda gostovati i tuzlanska reperka
Sassja, kao vokal na pesmi Kupi nas Ali, kao i majstor sevdalinki Damir Imamović, na pesmi Svjetla Sarajeva.

Sejo Sexon, frontmen benda i autor većine pesama Zabranjenog pušenja, kaže da uvek postoje neverica i skepsa kada je u pitanju novi album benda sa velikom kilometražom. Dodaje da je njihova želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko dobar album mogu da naprave, iako nosi broj 11.

Kao i uvek, Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje bave se našim danima i ljudskim sudbinama i u pesmi Irska na satiričan način opisuju život balkanskih emigranata na zelenom otoku, na kojem nema mina, umjerena je klima i mnogo bolja plaća. Kratki muzički film, koji nas vodi kroz ulice Dablina, jeftine sobe za
iznajmljivanje i bučne irske pabove, režirao je Danilo Šerbedžija, kojem je ovo treći spot za Zabranjeno pušenje, posle Bog vozi Mercedes i Karabaja.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1000 dinara za prvih 100 kupaca. Redovna cena karte će biti 1200 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u klub, koštaće 1400 dinara. Ulaznice možete kupiti u Šikarici u Skadarskoj 22.