Za 13 minuta rasprodata trećina ulaznica za prvo veče EXIT-a!

Danas u podne širom sveta počela je globalna prodaja ulaznica za naredno izdanje EXIT festivala. Ogromno interesovanje za koncert rok divova The Cure na EXIT-u dovela je do toga da je prva serija ulaznica po poklon ceni rasprodata za neverovatnih 13 minuta!

Nedugo nakon toga, rasprodat je i prvi kontigent ulaznica za EXIT 2019, čime je već u oktobru popunjena trećina kapaciteta Petrovaradinske tvrđave, što najavljuje da EXIT festival može biti rasprodat mnogo pre jula meseca iduće godine! Ulaznice su kupovali fanovi u preko 60 svetskih zemalja, a najveće interesovanje vlada u zemljama regiona, kao i zemljama Zapadne Evrope, i to u Velikoj Britaniji, Holandiji, Irskoj, Francuskoj i Nemačkoj.

 Ovo je prvi put u istoriji da je prodaja za EXIT počela već u oktobru, nakon što je objavljen glavni hedlajner glavne festivalske bine, legendarni The Cure, kao i prvi put da su zajedno sa najpovoljnijim kompletima ulaznica za EXIT u prodaju puštene i dnevne ulaznice za četvrtak, 4. jul!

 Trenutno je u prodaji novi ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6490 dinara, što predstavlja i dalje veoma visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Nova cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2990 dinara. Za isti dan su u prodaji i ulaznice za FAN PIT po ceni od 3990 dinara, kao i GOLD VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12000 dinara. Ulaznice za EXIT možete nabaviti preko zvanične stranice Exitfest.org i putem prodajne mreže GigsTix.com.

IMG_5945