Vojko V objavio novi spot, u decembru premijerno u Beogradu!

Vojko V najavljuje novi spot i prvi solistički koncert u Beogradu novim spotom za pesmu Kako to.

Vojko V a.k.a. Vojko Vrućina splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode. Ponovo, jer svaki ozbiljniji fan Vojka V zna šta je radio pre Dječaka.

Povratak soliranju se pokazao kao odlična odluka jer je njegov prvi singl Zovi čovika pregledan više od 700 000 puta u prva četiri meseca. Sada broji skoro 2 miliona pregleda, a da to nije bila puka slučajnost, pokazao je i singl koji je usledio. Nakon prvog singla izlazi uspešni eksperiment kojim je Vojko spojio naizgled dve nespojive kombinacije: tvrdi rep Kreše Be (Kreša Bengalke) i zabavni melos Tončija Ha (Tončija Huljića) u Pasta Italiana. U mesec dana preslušalo ga je 800 000 ljudi, što ga čini najvećim rep hitom 2018. godine u regionu.

Trećim singlom je nastavio da obara sopstvene rekorde i već sad je postao najtraženiji izvođač u našem delu sveta. Svi pitaju može li nastupati, a Vojko V na to kaže Ne može!(x4)

Novim spotom Vojko V možda nudi odgovor na pitanje Kako to da do sada nije nastupao u Beogradu, a budući da je omekšao i promenio svoj odgovor na Može(x6), prvi solistički nastup Vojka Vrućine priprema se u SubBeernom centru 7. decembra!

Trenutno je u prodaji superpromo kategorija ulaznica po ceni od 800 dinara u kafeu Šikarica koji se nalazi u ulici Skadarskoj 22.