Veliko interesovanje za beogradski koncert Ritma Nereda!

Nakon rasprodatog koncerta u Novom Sadu, pankeri koji slave 30 godina postojanja na korak su da rasprodaju koncert u Domu omladine BeogradaRitam Nereda su spremni da pruže još jedan koncert za pamćenje, stoga ne prospustite da budete na ovom slavljeničkom koncertu.
Nakon onakvog koncerta u Novom Sadu, šta drugo da kažem nego da jedva čekamo da izađemo na binu u Domu omladine. Kada završimo ovu proslavu 30 godina benda nakon beogradskog koncerta ćemo malo pauzirati i baviti se nekim novim stvarima koje planiramo za iduću godinu, rekao je Boban Petronić, frontmen ovog novosadskog sastava.
Pored benda Ritam Nereda, na bini u Domu omladine biće i tri mlađa sastava na koje Neredi žele da skrenu pažnju publici. Prvi će nastupiti mladi sastav iz Sremske Mitrovice Spunk. Oni su nedavno izdali album prvenac System Error koji će i koncertno predstaviti publici.
Nakon njih na binu se penju sarajlije Flatline koji su dobro poznati po svom teškom metal zvuku, a pred Ritam Nereda će svirati jedan od najboljih thrash metal bendova u Srbiji Putrid Blood iz Šida. Oni iza sebe imaju odličan album Absolute Profit, a kako saznajemo, uskoro nas očekuje još jedno sjajno izdanje.
Ulaznica za koncert je ostalo jako malo i skoro ceo kapacitet koji je planiran za pretprodaju je rasprodat. Ukoliko planirate da budete deo ovog spektakla, svoje ulaznice po ceni od 1000 dinara možete nabaviti putem mreže Eventima ili u Felix Shopu. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cena karte će iznositi 1500 dinara.
img_4281-copy