Vatrene Kočije objavili singl Do beskraja!

Jagodinski hard & heavy bend Vatrene Kočije posle dužeg vremena vraćaju se sa novom pesmom Do beskraja.

Ovo je njihov dugo najavljivani drugi singl posle prošlogodišnjeg Budi se svest koji možete da preslušate ovde. Nakon godina postojanja kao cover bend, ovaj sastav odlučuje da se povuče kako bi radio na sopstvenom materijalu. Trenutno aktivno snimaju album Budi se svest. Obe pesme će se naći na njihovom debi albumu koji se polako privodi kraju i može da se očekuje tokom ove godine.

Do Beskraja je snimljena u januaru ove godine kod našeg velikog prijatelja i producenta Srđana Brankovića iz bendova Alogia, Expedition Delta. Dosta je pomogao tokom snimanja, radio sa nama na pesmama i bio tu sve vreme sa savetima koji su nam dosta pomogli. Album je trebalo da izađe početkom ove godine kao što smo obećali, ali kao što se u životu uvek nešto iskomplikuje i malo poremeti plan, tako se i nama desilo. Album je spreman, uložili smo dosta truda, znoja i napora u snimanje i očekuje se do kraja leta ili početka jeseni. Izvinjavamo se svima koji nas prate, ali verujemo da se isplati sačekati još malo vremena. Po pojavljivanju albuma krenućemo sa jakom promocijom i svirkama, tako da će ljudi imati priliku da nas vide uživo i da se družimo!

Pesma Do beskraja je sklop večitih ljudskîh ískušenja. Vanvremenska, kao i način na koji je nastala. Inspiracíja da se doda nešto novo i uključi rep deo došla je na prvoj probi gde su reči potekle same, reči koje je Jelena, naša pevačica, napisala u srednjoj školi i tad se desio momenat sjedinjavanja večitih ljudskih težnji. Kako tinejdžera, tako i odraslih, kao što je težnja za probuditi svetlost u sebi i drugima, što je bendu Vatrene Kočije osnovni i najbitniji cilj, rekao je za PRIS basista Vatrenih Kočija Petar Dragović.