Uz posebne epidemiološke mere – nastavak sezone događaja u Kombank dvorani

Iako je nezapamćena epidemiološka situacija otežala održavanje kulturno-umetničkih i koncertnih dešavanja, uz posebne mere opreza posetioci će do kraja godine ipak moći da uživaju u žanrovski raznovrsnom repertoaru koncerata, ali i drugim kulturnim i zabavnim sadržajima u Kombank dvorani.

Nakon tri veoma uspešna oktobarska koncerta Amire Medunjanin, koja je nastupala pred auditorijom maksimalnog dozvoljenog broja od 500 ljudi,  koji i dalje ostaje na snazi, kraj jeseni i početak zime Kombank dvorana dočekuje uz nove sadržaje, ali i maksimalno poštovanje epidemioloških mera prevencije i svakodnevno praćenje razvoja situacije.

Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Luis, nakon što je nastup u kultnoj Kombank dvorani usled pandemije odlagao dva puta, konačno će u samo jednom danu održati dva solistička koncerta uz ograničenje broja publike na 500 ljudi. Za njegov nastup rezervisan je 8. novembar, a planirano je da nastupi u dva termina u 18 časova i 20 časova i 30 minuta. Podsetimo, Luis je tokom karantina održao onlajn koncert koji je bio svojevrsna zamena za tada odložen nastup u Kombank dvorani 26. marta.

Božo Vrećo, umetnik anđeoskog glasa, koji leči duše i otvara srca, kako ga opisuje slavni Nju Jork Tajms, nastupiće u Kombank dvorani prvi put 19. i 20. novembra. Po pisanju eminentnog lista, Vrećo važi za izvrsnog izvođača, autora i kompozitora sevdalinke, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine, a glavni sinonim za njega je, kako se navodi, potpuna sloboda u izrazu.

U duhu velikog hita planetarnog benda QueenŠou mora da se nastavi (Show must go on),  nakon dve godine od nezaboravnog koncerta u Kombank dvorani, na veliku scenu kultnog prostora, vraća se  Queen Real Tribute bend, koji će pred beogradskom publikom nastupiti 14. decembra. U pitanju je jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 14 godina.

Queen real tribute nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu The Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Među koncertima koji će se naći na listi dešavanja u Kombank dvorani su i nastup pop pevača, kompozitora i tekstopisca Željka Vasića, koji će tokom zime u kultnom prostoru održati svoj četvrti solistički koncert. Istovremeno,  poznati pop pevač Dženan Lončarević će svoj prvi nastup u Dvorani imati takođe tokom meseca decembra.

Osim koncerata, u širokom opusu događaja naći će se treći put u Velikoj sali Kombank dvoraneNovogodišnji magični show za decu , gde čuvene vratolomije s magijom izvodi vrsni mađioničar Igor Trifunov.

Podsetimo, koncerti Neno Belan i Fiumensi i Čovek bez sluha planirani za novembar odloženi su za mart 2021.godine.