U toku prijave za drugo izdanje Festovog Demo festa!

Drugo izdanje Festovog Demo festa zakazano je za prvi kvartal 2020. godine, a prijave su otvorene do 31. decembra.

Pravo učešća imaju svi autorski bendovi iz Srbije koji nemaju zvanična izdanja, a tu ne spadaju samostalna EP i demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama, uključujući i bendove koji su učestvovali na prvom Festovom Demo festu. Potrebno je da bendovi/izvođači pošalju osnovne informacije o bendu – kratku biografiju, korisne linkove i kontakt na Facebook stranu kluba Fest.

Festival počinje u nedelju, 5. januara, naredne godine. Svake nedelje od 19 do 22 časa u toku januara i februara po tri benda će stati na binu ovog kultnog zemunskog kluba, a najbolji po mišljenju žirija i publike ulaze u finale koje će biti održano u prvoj polovini marta.

I nagrada na festivalu biće vaučer u vrednosti od 600 evra za kupovinu u prodavnici Marić muzički instrumenti i direktan plasman u kvalifikaciona takmičenja Bunt rok festivala. II nagrada je vaučer u vrednosti od 400 evra za kupovinu u prodavnici Marić muzički instrumenti, dok je III nagrada snimanje jedne pesme u King Oliver Music studiju Ivana Srdanovića i besplatan set up instrumenata u Guitar Service Belgrade.